Черно море Е.ON надигра Алвина с 10 т. разлика

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:42 / 24.03.2008
405

Нямахме сили да спечелим, коментира наставникът на винарите Борис Стоянов. Треньорът на Е.ON Емил Борисов иска още от тима

В морското баскетдерби Черно море Е.ON победи Алвина с 10 точки (87:76). "Не бяхме играли извесно време с мъжките формации поради прекъсването и това се отрази в началото на двубоя", коментира наставникът на E.ON Емил Борисов. По неговите думи в първото полувреме играта на възпитаниците му е вървяла тежко, особено в атака.
"Във третата и четвъртата част всички играчи се включиха в атака и така резултатът не закъсня", добави Борисов. Той каза още, че неговият отбор има за цел да създава качествени състезатели, които да захранват мъжкия тим на Черно море.
Наставникът на Алвина Борис Стоянов на свой ред каза, че сили не са достигнали на тима му да спечели срещата. "През по-голямата част поддържахме някакъв баланс, който ни даваше шанс за победа, но последните 5 минути не издържахме физически", коментира Борисов. Той добави, че оттук нататък класирането не зависи само от представянето на тима му. Ако Черно море Е.ON спечели двубоя си срещу Сливен, а Алвина на свой ред победи и трите си съперника - Славия, Спартак МВР и Дунав, винарите имат шанс да се класират на второ място. Това ще им даде възможност да играят със седмия от А1.

Източник: Диляна Петрова


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).