Треньорът на Баските: Искам да преодолеем шампионите и да продължим напред

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:05 / 25.03.2008
394
Черно море-БАСК излиза в първия плейофен мач срещу бургазлии в Правец в четвъртък

"Искам след мача срещу ЛУКойл успешно да продължим напред." Това заяви наставникът на Черно море БАСК Юлиан Тупанков преди първия плейофен мач срещу бургазлии в четвъртък в Правец.
Дни преди двубоя с шампионите излязоха резултати от изследванията на контузените Рудолфо и Константин Михайлов - двамата имат разтегнати връзки.
"Мъжки момчета са и ще го преодолеят, надявам се бразилецът да играе в предстоящите срещи", каза още той. Както е известно, тимът от Бургас също има проблеми с титулярния си диагонал, който е контузен не е сигурно дали ще играе срещу Морето.
"Без диагонала си Петър Христов ЛУКойл има коренно различен облик", изрази мнението си варненският треньор. По неговите думи всичко зависи от мотивацията и желанието за победа в дербито.
"Краят на първенството е и смятам, че ние сме по-свежи от бургазлии. ЛУКойл участва в евротурнира "Чалъндж къп" игра в много тесен състав и затова смятам, че при нас умората е по-малко", добави специалистът. Той разкри още, че с излючение на неговия тим играта на ЛУКойл му допада най-много в сравнение с останалите.
"Отборът от Бургас прави най-малко грешки използва си почти максимално възможностите на състезателите. Нашите играчи обаче имат по-големи способности и се надявам да ги използват в тези срещи", добави той.
По думите на наставника здравите играчи на БАСК са в добра форма.
"Крайният нападател Владислав Александров имаше проблеми, д-р Захариев работи с него и сега мисля, че е добре", заяви Тупанков. Според него добра психическа тренировка е бил последният мач на БАСК в Разлог, където възпитаниците му, въпреки че отстъпиха след тайбрек, играха много силно. Треньорът е на мнение, че мачовете в Разлог са подготвили тима му за плейофната серия и ако състезателите се борят по същия начин, ще продължат напред.



Източник: Диляна Петрова


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).