Панаири...

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:00 / 26.03.2008
593
Странни неща се случват в България. Не че са спирали, но от Българския футболен съюз сътвориха поредния "спектакъл". Решението Десислав Русев да бъде върнат на Родопа е, меко казано, изумяващо.
Изумяващо е, тъй като по-рано специалисти от Института по криминалистика и криминология към МВР направиха графологична експертиза на договорите на Русев със смолянския клуб и тя доказа, че подписът на нападателя е фалшифициран. Въпреки това от футболната централа не се съобразяват със становището и ... Русев е аут от Спартак. Излиза, че всеки може да фалшифицира подписи и да остане безнаказан. Това наистина може да се случи само у нас. Излиза и още нещо - БФС е над закона, над съда и изобщо е държава в държавата. Решава си проблемите самосиндикално. Какво тук значи някаква си експертиза? Другият извод от цялата абсурдна ситуация е фактът, че соколите нямат никакво лоби в централата и не могат да разчитат на никаква помощ от там. Изводите са си изводи. За всеки различни. Поредният момент в казуса е пък защо никой в лагера на Спартак не проучи как точно стоят нещата с Русев. Играчът беше приютен във Варна. Сигурно е получавал пари, разходите са доста, отвсякъде погледнато. Да не говорим, че цялата зимна подготовка на Спартак мина под знака "основна фигура в тима Десислав Русев". А сезонът си започна, ама без него. Както и да е. Русев не е Марадона, че да прави разликата в мачовете. Ради Здравков не е разчитал на него в досегашните мачове, няма да свърши светът. Важното е варненци да бият Беласица в неделя и да запазят шансовете си за оцеляване в А група.



Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).