Владислав Александров: Единствените ни притеснения са дали ще играе Рудолфо

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:11 / 26.03.2008
499
"Единствените ни притеснения са свързани с това дали в първия плейоф с ЛУКойл ще играе Рудолфо." Това заяви капитанът на Черно море БАСК Владислав Александров преди двубоя. Двата отбора ще се срещнат утре в Правец, като символичен домакин е тимът от Бургас.
Националът разкри, че в последния момент ще стане ясно дали диагоналът на варненци ще играе. Както вече Спортният сайт на Варна www.ole-bg.com писа, бразилецът разтегна връзки на стъпалото във втория мач в Разлог.
"Всички сме амбицирани и силно желаем победата. Ако дадем всичко от себе си и сме на ниво във всички елементи, ще победим шампионите", коментира крайният нападател. Той добави, че силите и на двата отбора са изравнени, така че не се знае кой ще излезе победител във волейболното морско дерби. Владислав Александров добави, че липсата на диагонала на ЛУКойл Пламен Христов също ще се отрази на играта на бургазлии.
"Пламен е основен състезател и в случай, че не играе, защото е контузен, определено ще си проличи", завърши капитанът на БАСК.

Източник: Диляна Петрова


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).