ИУ Варна със седма победа в А група

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:53 / 11.02.2013
588
Отборът на Икономическия университет от Варна победи Чавдар Троян като домакин със 74-54 в мач от деветия кръг на мъжката А група. Срещата се изигра в обновената зала на университета, а баскетболистите на Петко Делев загубиха само първата част, след това те обърнаха резултата и поддържаха комфортна преднина до края. Това бе седмата победа за отбора, който е в челната тройка на класирането и има две загуби в актива си. Троянци пък са шести с 2 победи и 7 загуби.

Варненци спечелиха борбата под коша и имаха по-добра успеваемост както общо от игра, така и от наказателната линия. Те вкараха два пъти повече точки под коша, подадоха си повече асистенции и предизвикаха повече грешки на съперника, стигайки до закономерната победа.

Станислав Цонков записа 18 точки и 8 борби за победителите, а с 13 плюс 6 борби и 4 асистенции завърши Левен Белберов. За Чавдар Данаил Христов регистрира 20 точки и 8 борби, а 12 вкара Николай Маринов.

В следващия кръг ИУ Варна гостува на Академик Благоевград в дерби, а Чавдар Троян посреща Тракийския университет.

Източник: bgbasket.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).