7-8 контузени в състава на Калиакра преди Сливен

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:06 / 28.03.2008
508
Сериозни кадрови проблеми налегнаха Калиакра (Каварна) преди дербито в Източната „Б" група срещу Сливен, което ще се играе утре от 17,30 ч. Домакин е тимът на Велислав Вуцов. "Това е най-тежкият ни мач, а се оказва, че точно преди него имаме куп проблеми с контузени. 7-8 човека са - някои с по-леки, други с по-сериозни травми. Ще гледаме да закърпиме положението, но поне един-двама ще отпаднат. Най-тревожно е състоянието на Иван Петков, който има херния. Дори да изиграе още 1-2 мача, той трябва да се оперира. Юли Петков има нарушаване на глезена още от Локо (Пд). Правим всичко възможно да го вдигнем. Иван Райчев е най-сигурно, че ще отпадне заради разтежението от мача в Несебър. Веско Вачев има напрежение в единия мускул, но мисля, че ще се оправи. Живко Бояджиев има ритане от мача с Несебър в областта на ябълката - голямо подуване и оток. Той не тренира 1-2 дни, но мисля, че ще се оправи и той. Джунейт Яшар също има някаква стара травма и ми е много тревожно за него. Дано да го вдигнем, но цял мач трудно ще изкара. Доста контузени, наруши се цикъла и синхрона. Но залогът и амбицията са толкова големи, че всички ще стиснат зъби и ще скочат здраво", обясни за „Позвънете Новини" треньорът на каварненци Велислав Вуцов.

Той коментира и решението на БФС да върне нападателя Десислав Русев на основния контурент на Калиакра за второто място - Родопа. „Решението за Десо Русев е смешно. В България всичко може да стане. Нередовна работа е за мен. Не искам да коментирам. Отново се показва, че у нас няма правила. Един футболист не играе 10 месеца, разкарват го насам-натам и кой ще му върне това време? Не трябва да става това. Независимо за кой отбор става дума. Един здрав футболист десет месеца да не играе само в България може да се случи. Ако стане другаде футболистът или ще съди клубовете или футболната централа. Десислав е добър футболист - дали ще играе в Родопа и ще им помогне, не знам. Но той не е бил с тях на подготовка, отдавна не е там. Не съм сигурен, че ще им свърши работа", завърши Вуцов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).