Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Калиакра удари Сливен пет минути преди края на мача
Автор: Екип Varna24.bg 21:08 / 29.03.2008Коментари (0)643
© impactpressgroup.org
Отборът на Калиакра надви у дома с 1:0 лидера в Източната „Б" група Сливен в дербито на 17-ия кръг във втория ешелон. Победният гол реализира резервата Иван Петков в 84-ата минута. Домакините имаха повече шансове да се разпишат, а гостите завършиха мача с девет футболисти. Срещата се игра на отличния стадион в Каварна, на осветление.

В осмата минута Георги Станчев от домакините пропусна да отбележи, а след това последваха няколко много добри положения за водача. Първото полувреме бе изпъстрено с множество опасности пред двете врати, но резултатът остана нулев. Реферът Цветан Георгиев пък не отсъди стопроцентова дузпа за домакините. Нападателят Иван Караджгов бе съборен в наказателното поле, като дори получи комоцио и пос-късно бе заменен. В края на полувремето каварненци изпуснаха две стопроцентови положения за попадение чрез Иван Петков и Георги Станчев.

След почивката играта продължи да е доста раздвижена, като домакините упражниха натиск. В 68-ата минута Коста Янев от Сливен бе изгонен. Последните минути тимът от Каварна хвърли много сили в нападение. Каварненци удариха две греди чрез Детелин Димитров и резервата Иван Петков. Четири минути по-късно дойде лелеяното от домакините попадение, дело на Петков, КОЙТО се разписа с глава.

В последните минути гостите останаха с девет футболисти на терена, тъй като и Коста Янев получи второ официално предупреждение. Въпреки това Иван Стоянов можеше да донесе ценната точка за гостите в добавеното време на срещата, но хубавият му изстрел от фаул намери гредата. Поражението оставя Сливен начело, но само с точка повече от Родопа. Момчетата на Вили Вуцов пък запазиха третата си позиция в класирането и са само на три точки от второто място.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съюз
Пет българки ще стартират от основната схема на международен тенис турнир във Варна
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: