Венци Маринов: Навън играем силно, очаквам да бием Видима

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:46 / 30.03.2008
611
Защитникът на Спартак (Варна) Венци Маринов изрази увереността си след мача с Беласица, че той и неговите съотбирници няма да имат проблеми с оставането в "А" група. Според него в двубоят с петричани "соколите" най-накрая са били споходени и от късмет, който ги е бил поизоставил преди това. "Много трудна победа, с оглед на напрежението, което е в нашия отбор, заради малкия точков актив. Сега обаче мисля, че с тези три точки ще има положително и добро настроение в тима и ще се развиваме добре занапред. Всеки мач оттук нататък е много важен. Играем добре, но ни преследва малшанс. радостното поне в тази среща е, че имахме късмет. Честитя на всички, защото отдавна не бяхме зарадвали така нашата публика", обясни за "Позвънете Новини" Венци.
Според юношата на Феър плей резултати на отборите в дъното на таблицата този кръг са нормални. "Всеки търси място под слънцето. Никой не се предава докрай. Миля, че ние няма да имаме проблеми с оставането в групата. Двубоят в Севлиево след един кръг се очертава като много важен. Видима напоследък играе добре, но ние ще се справим там. Ние навън играем много силно и се надявам на три точки като гост на севлиевци", завърши Маринов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).