Спартак не победи и в третата си контрола

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:48 / 16.02.2013
2064
Спартак Варна не успя да запише победа и в третата си контрола от зимната подготовка. Соколите завършиха 1:1 с аматьорския Сливнишки герой на терена на "Спортпалас". Преди това възпитаниците на Иван Найденов загубиха от Светкавица с 0:2 и направиха 1:1 с Дунав (Русе).

Днес Найденов пусна в игра всичките си налични футболисти. Макар до почивката на терена да бяха по-голяма част от основните състезатели, Сливнишки герой имаше гол аванс след първото полувреме. Попадението падна в 23-ата минута, а негов автор стана централният нападател на тима от Сливница Николай Николов. След това изгодни положения за Спартак пропуснаха Боян Илиев и Георги Филипов.

През втората част Спартак бе по-активен и в 84-ата минута стигна до гол, паднал след комбинация на двама от юношите. Мурад Салим проби по фланга и с остър пас по земя намери Вилиян Денчев, който прати топката в мрежата.

В сряда (20 февруари) Спартак гостува на Черноморец в Бургас, а в събота (23 февруари) ще изиграе мач и срещу Добруджа.

Съставът на Спартак: Славов, Дамянов, Маринов, Ст. Иванов, К. Иванов, Мартинов, Димов, Филипов, Пл. Иванов, Б. Илиев, Цачев (Марков, Радев, Бекяров, Желязков, Г. Димитров, Костадинов, Казаков, Дяков, Салим, Денчев, Събков)

Източник: arenavarna.com



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 7
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).