Черно море БАСК се готви да излъже ЛУКойл

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:28 / 31.03.2008
556

Диагоналът Рудолфо и нападателят Мирослав Градинаров са контузени, но най-вероятно ще се включат в двубоя
"Щастлив съм от победата, надявам се да бием и в Бургас. С ЛУКойл винаги се играе много трудно, играчите правят малко грешки. Предполагам, че някаква умора се е появила при тях или ни подцениха заради контузените играчи - Рудолфо и Мирослав Градинаров." Това заяви треньорът на Черно море БАСК Юлиан Тупанков след победата във Варна. Черно море БАСК наказа шампиона ЛУКойл с 3:1 (25:23, 18:25, 25:23, 25:21) във втория плейофен мач. Първата среща бургазлии биха с 3:1 в Правец, финалната среща е утре в Бургас. Въпреки че диагоналът Рудолфо и крайният нападател Мирослав Градинаров не играха през целия мач поради контузия, баските не се затрудниха да си върнат на бургазлии за загубата в Правец. Както вече Спортният сайт на Варна www.ole-bg.com писа, Рудолфо разтегна връзки на стъпалото на мача в Разлог, а Мирослав Градинаров получи контузия в кръста на тренировката преди срещата с ЛУКойл. Най-вероятно и двамата ще вземат участие във финалния плейоф в Бургас.
Наставникът на БАСК бе доволен от младите състезатели Петър Милушев и Ивайло Великов, както и от диагонала Вангел Велинов, които помогнаха за победата.
"Това показва, че и по-младите са достигнали ниво да играят във важни срещи. Още преди мача в Правец казах, че който бие във Варна, ще е краен победител и се надявам да се окаже вярно", коментира Тупанков.
Националът Владислав Александров бе най-резултатен в двубоя със 17 т. Още 12 т. за победата на Черно море добави центърът Ивайло Великов.
Диагоналът на шампионите Петър Христов бе най-резултатен за тима с 15 т., още 12 т. реализира Мартин Пенев, но това не бе достатъчно за победа.

Източник: Диляна Петрова


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).