Горан Петров: Бием пет пъти у дома и оставаме

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:41 / 31.03.2008
496
"Един мач играхме като хората и го загубихме от статично положение - дузпа, след груба грешка на бразилеца Бето", недоволен бе вицепрезидентът на Беласица Петрич Горан Петров по повод загубата с 0:1 от Спартак (Варна) в мач от 21-вия кръг на "А" група.
"Случват се и такива неща във футбола. Бето е младо момче и не вярвам да повтори грешката си в следващ мач. Гледаме напред. Имаме пет домакински двубоя, които ще спечелим и при това положение оставаме в групата и през следващото първенство. Винаги съм бил реалист и оптимист. Никога не съм заблуждавал феновете на Беласица. Не го правя и този път", продължи Петров.
"Дузпата във Варна беше реална и не бива да бъде обвиняван в никакъв случай главния съдия Ангел Ангелов. Не бива при загуба винаги да се търсят грешките в съдиите. Не успяхме да си реализираме головите положения и затова загубихме срещата със Спартак", призна колоритният началник.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).