Локото предлага договор на младежки национал

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:01 / 01.04.2008
545
Първи професионален договор за две години ще предложи Локомотив-Металекс Билд на младия хандбалист Александър Александров. Треньорът на варненци Богомил Стоянов разкри, че ако талантът приеме офертата, ще подпише. В противен случай се отказват от неговите услуги и ще го пуснат в друг клуб, ако за него бъде платена трансферна сума, според наредбата на федерацията. Именно Стоянов върна Александров в хандбала, след като изтече 6-месечната му санкция. Талантът бе аут заради лоша дисциплина и отказ да участва с юношеския национален тим на световното първенство в Македония.
Анекси към първи професионални договори ще бъдат предложени също на 17-годишните Тансер Юсню и Милен Славов. В момента двамата и Йордан Чакалов са на лагер с националния отбор до 18 години в София. "Анексите на Тансер и Милен ще подпишат техните родители и в тях ще е регламентирано участието им в тренировките и мачовете с юношите и мъжете. Когато двамата навършат пълнолетие, договорите влизат в сила", уточни Стоянов.
Утре от 18 ч. шампионите гостуват на НСА в София. В групата е включен и 16-годишният пивот Величко Великов. "Ще искам да видя по-голямо разнообразие в атака и концентрация от първата до последната минута", категоричен бе Стоянов. Последният призна, че засега няма да налага глоби на няколкото състезатели, които го разочароваха с игровото си поведение. "Разговарях с тях и мисля, че разбраха какво искам. Не се ли променят, спирам с компромисите. Това, че сме най-добри, не означава, че може да бием без усилия", завърши наставникът.




Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).