16-годишен игра за Спартак в Добрич

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:14 / 25.02.2013
1507
Отборът на "Спартак 1918" направи 1:1 с "Добруджа" в контрола, която се игра на изкуствения терен в Добрич. За варненци играха само юноши, тъй като опитните футболисти вдигнаха бунт заради неизплатени пари и неяснотата за бъдещото.

Мурад Селим-Касорла откри резултата за спартаклии в 26-ата минута през първото полувреме, когато бе изведен зад защитата и технично насочи топката край вратаря в мрежата. След почивката домакините изравниха чрез Младен Стоев-Маджо в 56-ата минута от фаул.

Любопитното е, че Маджо е бивш играч на "Спартак", като дори изкара два периода във Варна. Неофициален дебют за домакините пък записа друг бивш спартаковец - Николай Петров. Той започна мача като титуляр и бе заменен в средата на второто полувреме.

Помощник-треньорът на "синьо-белите" Златин Михайлов пусна в игра през второто полувреме и 16-годишния халф Ивайло Русев, син на известния фен на тима Розата.

"Доволен съм от момчетата. Играха много добре срещу отбор, който излезе с най-доброто и е фаворит за професионална промоция", заяви за "Народно дело" Михайлов.

Съставът на "Спартак 1918"
Станислав Вълчев, Кристиян Радев, Калоян Иванов, Станислав Желязков, Славомир Събков, Филип Костадинов, Георги Димитров, Мурад Селим, Драгомир Казаков, Десислав Дяков, Вилиян Денчев (Шопов, Тодор Маринов, Ивайло Русев)



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 7
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).