Марто Христов: Ако не направим нещо в Петрич, почти оставаме без шансове

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:11 / 02.04.2008
611
Варненският нападател на Видима-Раковски Мартин Христов призна, че въпреки добрия старт на тима му през пролетния полусезон, все още не може да се смята, че шансовете за спасяване от изпадане са големи. "Много ще е трудно. Лошото е, че си изтървахме няколко мача заради съдиите. В Бургас срещу Черноморец ни отмениха чист гол и паднахме с 0:1, в Дупница ни биха с гол от засада и измислена дузпа, срещу ЦСКА също ни отмениха стопроцентов гол, с който щяхме да хвърлим бомбата. Късметът пък ни изостави у дома срещу Ботев, когато изпуснахме пет чисти голови положения. За радост Фортуна се обърна към нас срещу Литекс. Гостите изпуснаха няколко положения до 30-ата минута, а ние вкарахме всичките си удари. Накрая и съдията нямаше време да помогне на гостите, тъй като вкарахме в последните минути. Литекс е може би най-силният отбор у нас и успехът ни вдъхва самочувствие. Все пак сега ни предстоят два мача с отбори от дъното. По-важният е срещу Беласица в Петрич. Смятам, че ако там не вземем нещо, ще ни е много трудно оставането", коментира пред "Позвънете Новини" бившият нападател на Черно море, който в Севлиево играе по-изтеглен назад - като полузащитник.
Той призна, че никой от ръководството на севлиевския клуб не натиска отбора за оставане в групата. "Никой не говори по тази тема. Играем мач за мач. Ако успеем да се спасим, ще е геройство. Шефовете осъзнават, че през първия полусезон отборът е изпуснал леките съперници. Новият теньор Манол Георгиев има различни виждания, при него играем по-офанзивно. Момчетата си повярваха, защото перди това имаше настроение да играем 10 човека отзад", заяви Марто, който смята, че всички отбори у нас предпочитат Видима пред Марек и Беласица, тъй като условията за футбол в Севлиево са отлични.


Източник: Александър Дечев, в-к Позвънете Новини


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).