Спартак пуска в продажба фланелките с новия спонсор

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:14 / 02.04.2008
728
Ръководството на ПФК Спартак (Варна) пусна в продажба фланелки на отбора с надпис на новия спонсор SPORTINGBET. Предварителната поръчка и плащането се извършва в канцелариите на клуба. Цената е 55 лева. Изборът на цвят - бял или син е според предпочитанията на привържениците.
За срещата с Левски тази събота проблемите пред старши треньора Ради Здравков са свързани най-вече със защитата, където твърдо аут е Станислав Петров, а под въпрос е съименникът му Жеков. Офанзивният халф Иво Михайлов пък сам ще преценява дали да играе за "соколите" срещу Левски, чиято собственост е, но е преостъпен във Варна.
"Соколите" организират екскурзия за привържениците на отбора за мача срещу отбора на Видима-Раковски. По програма срещата ще се играе на 9 април (сряда) от 17 ч., на стадион "Раковски". Тръгването от Варна за Севлиево е в 13,30 ч. в деня на двубоя от обичайното място. Цената на екскурзията за важния за Спартак мач срещу последния във временното класиране е 10 лева. Записванията за пътуването стават в канцелариите на клуба до 16 ч. на 7 април (понеделник).

Източник: spartak1918.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).