"Моряците" губят драматично след продължение

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:02 / 03.04.2008
449
След като отстраниха Балкан за Купата на България, сега баскетболистите на Черно море–Еврохолд не успяха да се справят с тима от Ботевград. Балкан спечелиха сблъсъка  от XXVIII кръг на държавното първенство за мъже, след продължение с 94:93.

Момчетата на Георги Младенов поведоха още в самото начало на срещата и увеличиха разликата в резултата до 20 точки в тяхна полза. Все пак домакините не успяха да запазят солидната си преднина и гостите се възползаваха от това. Варненци намалиха разликата в четвъртата част, а 1 секунда преди края на срещата Симеон Ценов вкара тройка и прати мача в продължение.

В добавените 5 минути се играеше кош за кош, като накрая късметът беше на страната на баскетболистите на Балкан и те успяха да излязат крайни победители.
За 5 лични нарушения от игра излязоха 7 от основните играчи в двата състава - Александър Антич, Атанас Радев, Бобан Билбия, Павле Болковац, Бодан Боев, Левен Белберов и Тод Галоуей.

След тази загуба Черно море запазва шестото си място във временното класиране с 41 точки, като е само на точка разлика от двата тима пред него ЦСКА и Спартак (Плевен).

За Балкан най-резултатен беше Бобан Билбия с 22 точки, а 21 добави Дуейн Мортън. За Черно море–Еврохолд 25 вкараха Симеон Ценов и Аугустинас Витас, който добави и 12 борби за дабъл-дабъл.

Следващият мач на Черно море-Еврохолд е на 5 април (събота) от 17 ч. в зала "Христо Борисов" във Варна, когато тимът на "моряците" ще се изправи срещу шампиона Лукойл Академик.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).