Спартак с 15-16 играчи за гостуването на Левски

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:51 / 03.04.2008
526
Едва с 15 футболисти ще разполага старши треньорът на Спартак (Варна) Ради Здравков за съботния мач от 22-ия кръг на "А" група срещу Левски на стадион "Георги Аспарухов" в София. Централните защитници Фредерико Вилар и Станислав Жеков са контузени и няма да могат да вземат участие в предстоящите два мача срещу "сините" и Видима-Раковски следващата сряда в Севлиево. По-рано през седмицата стана ясно, че десният бек Станислав Петров е аут за първата среща, поради натрупани 5 жълти картона и наказание от един мач лишаване от състезателни права. След сутрешното занимание днес Кунчо Кунчев отпътува със старши треньора Ради Здравков за София, където ще премине медицински прегледи. Травмата на халфа не е сериозна, но за по-голяма сигурност ще се изиска мнението на медицинските специалисти от столицата. Младокът Иво Михайлов пък усука коляно на тренировка и твърдо пропуска срещата със "сините". За сряда той е под въпрос.
Както е известно, "соколите" ще останат на лагер в Трявна след срещата с Левски и ще се приберат чак като мине мача с Видима. Затова Ради Здравков взе 18 играчи за София, но не всички са на линия: Радостин Станев, Цветомир Цанков, Боян Илиев, Венцислав Маринов, Иван Найденов, Владислав Мирчев, Будимир Джукич, Велимир Иванович, Васко Боев, Кунчо Кунчев, Бойко Величков, Станислав Петров, Димитър Стефанов, Мартин Димов, Йордан Пенев, Стоян Георгиев, Димитър Воденичаров и Иво Михайлов. Щабът на варненци ще отпътува утре сутринта и в София ще отседне в хотел "Амбасадор".




Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).