Черно море-Порт Варна посочва вратата на Йоргос Галиотос

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:22 / 01.03.2013
1140
Гръцкият баскетболист Йоргос Галиотос най-вероятно ще бъде освободен от "Черно море-Порт Варна" до края на тази седмица. За това намекна вицепрезидентът на клуба Симеон Варчев. 26-годишният център не взе участие в четвъртфинала от турнира за Купата на България срещу "Рилски спортист", загубен от домакините с 67:76, като е заявил, че има контузия.

"Той казва, че го боли. Най-вероятно ще си хваща самолета. Не може в "Черно море" да съществуват такива състезатели без грам морал. Бъдещето на другите чужденци в клуба също не е сигурно. До края на седмицата ще се съберем с ръководството и ще вземем решенията. При всички случаи ще има промени", заяви за "Народно дело" Варчев, намеквайки, че още не се знае дали Любиша Върцел и Лари Хол остават. 

Треньор номер 1 на Варна за ХХ век бе бесен от представянето на "моряците" срещу тима от Самоков.

"Аз съм много изненадан, че нашите баскетболисти могат да играят по този начин. Единствено Асен Великов показа своите възможности. Всички останали бяха все едно, че Майк Тайсън им е ударил по един и са в нокдаун. Такова изтърване сами срещу коша не е приемливо и не се вижда никъде в никой мъжки отбор. Това са прояви на 12 - 13-годишни деца. Не мога да разбера каква е причината. Дали е стрес или неувереност в собствените сили. Водихме доста разговори в последните два месеца. Съветвал съм се и с други колеги, но никой не може де ми каже каква е причината. Стреляли сме 80 пъти, което е страшно много. В баскетбола обикновено стрелбите са по 60 плюс минус пет на мач. За сравнение съперникът ни има 59. А ние цели 80, а не можем да победим. Жалко, защото положихме доста усилия. Искахме да зарадваме публиката в залата", завърши Варчев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).