Георги Иванов: Не отиваме като обречени в Разград

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:11 / 01.03.2013
1380
"Очакванията за мача с Лудогорец са нашият отбор да се представи добре. Не си и помисляме, че отиваме като обречени. Ще се опитаме да противодействаме, да използваме нашите шансове, така че да стигнем до позитивен резултат", заяви треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо на пресконференция днес преди гостуването на "моряците" на Лудогорец.

"Те са един сериозен отбор, последната година и половина може би един от най-сериозните. Подхождаме с уважение и целия респект. Отиваме да играем футбол и да се надиграваме с тях", допълни Иванов, който също така подчерта, че познава отбора на Лудогорец и има доста информация за него.

"Коста Янев има спазъм в прасеца и може би няма да попадне в групата за мача. Всички останали са здрави и са готови за двубоя. Симеон Райков ще е в групата за мача, но в последния момент ще бъде решено дали ще е титуляр. Кристиян Идалго едва ли ще издържи пълни 90 минути. Двадесет дни преди да дойде при нас той не е тренирал", каза още Гонзо. 

Той допълни, че като цяло иска Черно море да изгради стил, който да бъде привлекателен за хората. Черно море има тренировки днес и утре във Варна, след което пътува за Търговище. 

Срещата от 16-тия кръг на А група между Лудогорец и Черно море е в неделя от 18 часа на "Лудогорец Арена".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).