Морето излиза срещу ЛУКойл с 4-ма контузени

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:21 / 04.04.2008
404
Наставникът на варненци Спас Натов се надява тимът му да изнесе силен мач пред собствена публика

Черно море Еврохолд приема ЛУКойл Академик в мач от XXIX кръг на баскетпървенството. Двубоят ще се играе събота в зала "Христо Борисов" от 17 ч.
"Като треньор никога не спирам да се надявам, че можем да бием шампионите. В същото време съм и реалист и виждам какви са разликите в двата отбора." Това заяви наставникът на тима Спас Натов. В редиците на варненския тим има 4-ма контузени състезатели. Капитанът на отбора Левен Белберов е с разтежение на бедрото, центърът Симеон Ценов пък е с контузия на петата. С изкълчени глезени от 10 дни са американецът Тод Галоъуей и центърът Николай Колев.
"Имахме важни мачове за Купата сега отновве се подновява шампионатът и няма кога да се възстановят състезателите", притеснен е треньорът. Въпреки болежките и четиримата ще играят срещу ЛУКойл. Наставникът на тима разкри, че в оставащите 4 мача Черно море Еврохолд ще търси 4 победи. В оставащите 4 кръга Морето играе с ЛУКойл, Рилски спортист, Ямбол и ЦСКА.
Спас Натов разкри, че няма претенции за съперник за плейофите, целите на тима са свързани с колкото се може по-добро представяне.
Както е известно, варненци преодоляха Балкан и играха на финалната четворка в турнира за Купата на България, където на полуфинала отстраниха след продължение Левски със 76:72. Впоследствие Черно море загуби финала от ЛУКойл Академик.

Източник: Диляна Петрова


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).