Оводовский и Мавродиева над всички в регата "Варна-пролет"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:43 / 06.04.2008
400
С победа на Павел Оводовский от варненския клуб Черно море-Бриз завърши първото издание на сърфрегата "Варна Пролет". Надпреварата се проведе през уикенда на Варненското езеро в с. Казашко. Организатор на състезанието пък бе другият клуб от морската столица Лазур. Представителят на тима Йоан Колев се нареди на петата позиция.
Оводовский, който навърши 20 години през февруари, защити реномето си на най-добър у нас в дисциплината "слалом" във фънборда. В четирите проведени гонки на състезанието той постигна три победи и едно второ място. Във втората гонка той отстъпи на съотборничката си Пепа Мавродиева. Проектоолимпийката ни демонстрира добра форма и заслужено се нареди сред призьорите в състезанието. "През този сезон смятам да се концентрирам върху слалома. Тази динамична и атрактивна дисциплина ме привлича най-много", заяви Оводовский.
В дамската надпревара първа е Мавродиева, а Галина Запрева от Лазур остана втора.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).