Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Жените на Локомотив изпуснаха първото място
Автор: Екип Varna24.bg 18:51 / 06.04.2008Коментари (0)331
© lokomotiv-mb.com
Хандбалистките на Локомотив-Металекс билд изгубиха с 23:29 (13:17) във Велико Търново и нямат шанс за първото място преди плейофите. Шампионките дори слязоха на трето място в класирането, на една точка зад втория Бъки, на който гостуват на 12 и 19 април.
Срещата се е развивала гол за гол до 14:12 за домакините. След почивката Локо е успял да свали пасива на 3 гола само веднъж при 18:21. Любопитно е, че между 35-ата и 45-ата минута варненки имат 4 отстранявания за по 2 минути (общо 7 в двубоя). "Болярките" са с 4 отстранявания, като първото и последното са в първата и последната минута.
"Основната причина да загубим е слабата игра на всички. Колкото момичетата, толкова и аз нося отговорност. Съдийството на Башев и Добрев от Габрово допълнително ни изнерви", каза наставникът на Локо Здравко Петров. По желание на спонсора Александър Евтимов треньорът му е предоставил видеокасета от срещата. "Неприятно е, че когато играем слабо или когато нещо не върви, се намират много "доброжелатели". Само Богомил Стоянов помага безкористно на жените в добри и тежки моменти, въпреки че има доста ангажименти и не му е задължение", допълни Петров.
Мъжете на Локо отнесоха Хугадорс с 36:22 (16:13) в зала "Конгресна" на  Двореца на културата и спорта. Интрига имаше само до 20-ата минута, когато играта вървеше гол за гол. "Причината са две - момчетата искаха да вземат убедителна победа и да покажат майсторлък, а съдиите позволиха на съперника да играе антихандбал", каза треньорът на варнеци Богомил Стоянов.
Той допълни, че габровци разигравали повече от 2 минути топката, но не им свирили пасив, а в 18-ата такъв е отсъден на Локо в 7-ата секунда на атаката. След намеса на дежурния делегат реферите са влезли в час.
Треньорът похвали изявите на Михайлов, Рачев, Божков, Йорданов, Чакмаков. Вратарят Данаилов също се е включил добре. Той спасил 2 дузпи и 4 удара от 6-ия метър. Стоянов е очаквал повече от Чернев, Кобаков и Борисов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съюз
Пет българки ще стартират от основната схема на международен тенис турнир във Варна
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: