Травма спря Колев за Черно море-Порт Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:11 / 08.03.2013
1242
Сериозна травма е причината центърът на "ЛУКойл Академик" Николай Колев да не се върне и доиграе сезона в родния си "Черно море-Порт Варна". Това разкри генералният мениджър на варненския баскетболен клуб Симеон Варчев. 

"Водихме разговори с Николай и със Сашо Везенков. Истината е, че те нямат нужда в момента от него, а ние имаме. Той има желание да играе с нас, но не може да изпълни това си желание, защото има травма, и то от сериозните - дискова херния, която е подложена на лечение", коментира Варчев и добави: "Като говорих с него, той ми каза: "Като дойда, трябва да съм на 100 процента готов, да тренирам и да играя. Започнал съм лечение, ще стане някоя беля и няма да мога да играя въобще баскетбол."

Варчев разкри, че няма да търсят нов център, а ще разчитат на настоящите Върцел и Вутев. Запитан дали Денислав е готов при тези обстоятелства да грабне шанса си, Варчев отвърна: "В ръцете му е. Той е много талантлив състезател, но също много често се контузва. Миналата година не тренира половин година, защото прави операция. Според мен вече му е дошло време да направи нещо повече."



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).