Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Черно море гони красива победа над Етър
Автор: Екип Varna24.bg 09:49 / 09.03.2013Коментари (0)1462
© Bulphoto
Треньорът на Черно море Георги Иванов ще гони първа победа начело на новия си отбор, съобщава "7 дни спорт". Евентуалният успех в днешния мач срещу Етър ще е първи за Черно море през пролетния полусезон. Според кулоарна информация Георги Иванов ще изисква от своите активна преса и скоростни атаки, тъй като целта на отбора е не са само 3-те точки, а и да играят футбол, който радва окото.

"Не мисля, че трябва да се притесняваме от нещо, нито да се безпокоим. Това, че съперникът е непознат, не е проблем. Нашите разполагат с по-класни изпълнители и отбор и ще вземат 3-те точки. Убеден съм че няма да ги подценим за да не си направим мача труден", заяви рекордьорът по изиграни срещи в историята на варненския клуб Тодор Марев.

Наставникът на Черно море има само два проблема преди мача. Халфовете Самуел Камазола и Коста Янев продължават да лекуват контузии и със сигурност отпадат от групата за мача.

Въпреки загубата в предния кръг от Лудогорец Георги Иванов отново ще заложи на схема 4-2-3-1. Пред вратаря Георги Китанов като десен бек ще излезе Сашко Александров, а като ляв Себастиян Комел. В сърцето на отбраната ще са Росен Колев и Александър Александров. Функциите на опорни халфове ще изпълняват Единилсон Бергонси и Георги Илиев, отдясно в средата на терена ще е Кристиан Идалго, а отляво - Симеон Райков. Георги Божилов ще играе зад изнесения на върха на атаката Мирослав Манолов.

В същото време щабът на Етър демонстрира високо самочувствие преди мача на "Тича". Треньорът Сердар Даят лично гледал Черно море срещу Лудогорец. "Гледах ги и съм наясно. Физически са здрави и силни, защитата им е много добра, за разлика от нападението. Не са толкова технични, но са много борбени", коментира наставникът. Той бе категоричен, че Етър 1924 ще търси победа или най-малко реми във Варна. За целта треньорът няма да прави промени в титулярния състав, с който "виолетовите" играха срещу Монтана. На върха на атаката отново ще действа Дормушали Саидходжа, като по крилата той ще бъде подпомаган от Красен Трифонов и Любчо Любенов. Великотърновският тим за пореден път ще заложи на полската защита, благодарение на която виолетовите успяха да сломят коравия тим на Монтана.


Още по темата: общо новини по темата: 10
11.03.2013
11.03.2013
09.03.2013
09.03.2013
09.03.2013
07.03.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Спартак Варна с още едно познато лице като нов спонсор на клуба
Григор Димитров е явен фаворит на букмейкърите за старта си на турнира в Стокхолм
Време е! Григор Димитров стартира днес участие на любим турнир
Никола Цолов отново със страхотен резултат на тестовете в Барселона
Сензация в Швеция! Григор Димитров няма да играе с финалист от Уимбълдън
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: