Черно море гони красива победа над Етър

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:49 / 09.03.2013
1462
Треньорът на Черно море Георги Иванов ще гони първа победа начело на новия си отбор, съобщава "7 дни спорт". Евентуалният успех в днешния мач срещу Етър ще е първи за Черно море през пролетния полусезон. Според кулоарна информация Георги Иванов ще изисква от своите активна преса и скоростни атаки, тъй като целта на отбора е не са само 3-те точки, а и да играят футбол, който радва окото.

"Не мисля, че трябва да се притесняваме от нещо, нито да се безпокоим. Това, че съперникът е непознат, не е проблем. Нашите разполагат с по-класни изпълнители и отбор и ще вземат 3-те точки. Убеден съм че няма да ги подценим за да не си направим мача труден", заяви рекордьорът по изиграни срещи в историята на варненския клуб Тодор Марев.

Наставникът на Черно море има само два проблема преди мача. Халфовете Самуел Камазола и Коста Янев продължават да лекуват контузии и със сигурност отпадат от групата за мача.

Въпреки загубата в предния кръг от Лудогорец Георги Иванов отново ще заложи на схема 4-2-3-1. Пред вратаря Георги Китанов като десен бек ще излезе Сашко Александров, а като ляв Себастиян Комел. В сърцето на отбраната ще са Росен Колев и Александър Александров. Функциите на опорни халфове ще изпълняват Единилсон Бергонси и Георги Илиев, отдясно в средата на терена ще е Кристиан Идалго, а отляво - Симеон Райков. Георги Божилов ще играе зад изнесения на върха на атаката Мирослав Манолов.

В същото време щабът на Етър демонстрира високо самочувствие преди мача на "Тича". Треньорът Сердар Даят лично гледал Черно море срещу Лудогорец. "Гледах ги и съм наясно. Физически са здрави и силни, защитата им е много добра, за разлика от нападението. Не са толкова технични, но са много борбени", коментира наставникът. Той бе категоричен, че Етър 1924 ще търси победа или най-малко реми във Варна. За целта треньорът няма да прави промени в титулярния състав, с който "виолетовите" играха срещу Монтана. На върха на атаката отново ще действа Дормушали Саидходжа, като по крилата той ще бъде подпомаган от Красен Трифонов и Любчо Любенов. Великотърновският тим за пореден път ще заложи на полската защита, благодарение на която виолетовите успяха да сломят коравия тим на Монтана.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).