Емо Костов води загрявка на световно по карате

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:18 / 08.04.2008
602
С един сребърен медал се завърна отборът на Българаската федерация карате киокушин от световното първенство за жени и международен турнир за деца и ветерани, които се проведоха в японската столица Токио. Шеф на БФКК е световният и четирикратен европейски шампион Емил Костов. Домакините демонстрираха огромно уважение към варненеца, който водеше загрявката на всички участници по време на официалното откриване на престижното първенство, редом със световния шампион Шихан Хитоши Кияма и класиралия се 3-ти на Мондиала за мъже през ноември 2007 г. Артур Оватисян.
Иначе Гергана Апостолова от бургаския клуб Киокушин Спринт завърши на второ място при жените в дисциплината ката, което е с една позиция по-добро класиране от миналогодишното й представяне. При децата до 12 години на кумите и ката се пуснаха двама представители на варненския клуб Ичи Геки - Виктор Вълчев и Дан Казълов (кумите и ката), както и Пламен Бонев от Киокушин Спорт. Те обаче не успяха да се наредят на призовите места, поради голямата конкуренция от японска страна - имаше възрастови групи с по 100 участника в категория. Все пак тяхното участие допринесе за придобиването им на опит в изцяло японска карате киокушин атмосфера.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).