Ради Здравков доволен от настройката в Спартак преди мача с Видима

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:31 / 08.04.2008
512
Старши треньорът на Спартак Ради Здравков призна преди утрешния мач срещу Видима в Севлиево, че настроението в отбора му е много добро и футболистите осъзнават важността на срещата. "Трябва да покажем, че играем силно на чужд терен. Настроението в отбора е точно каквото трябва да бъде преди толкова решаващ сблъсък. Отборът на Видима играе силно през пролетта, но не съм гледам негови мачове. В България клубовете се познаваме достатъчно добре, така че имам представа за предимствата и недостатъците на нашия съперник", коментира Здравков. Запитан дали очаква Марек и Беласица да предложат финансови стимули на Видима, 51-годишният специалист отговори: "Всичко е възможно, но аз мисля, че Видима ще играе предимно за себе си, тъй като все още има шансове за спасение".
Под въпрос в състава на "соколите" са Иво Михайлов и Стоян Георгиев. Димитър Стефанов пък е с болки в стъпалото, но ще бъде на линия за предстоящия мач.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).