Ради Здравков: Трябва сами да си свършим работата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:25 / 09.04.2008
593
Старши треньорът на Спартак Ради Здравков не бе особено доволен от равенствоо срещу Видима в Севлиево. "Започнахме добре и заслужено поведохме в резултата. В един момент обаче се спря да се играе. Явно се мислеше да се запази този резултат. През второто полувреме също - може би се задоволихме с равенството. В крайна сметка в тази среща и домакините можеха да спечелят, и ние. Сега в момента съжаляваме, че не сме победили. Още повече, че бяхме лишени от  стопроцентова дузпа за нарушение срещу Воденичаров в края на мача", коментира за "Позвънете Новини" Здравков.
51-годишният специалист разкри, че Радо Станев е получил контузия и затова е бил сменен. Вратарят на "соколите" е опитал да продължи, но болките му са били силни и се е стигнало до смяна.
Помолен да коментира другите резултати в групата, Здравков заяви: "В крайна сметка така се стекоха нещата, че ние сами трябва да се оправяме. Трябва да действаме така, че сами да си свършим работата, а не да разчитаме на другите".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).