Никола Спасов: Имахме превъзходство през цялото време

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:27 / 09.04.2008
629
Старши треньорът на Черно море Никола Спасов похвали своите футболисти след победата над Ботев. "Абсолютно заслужен успех за нашия отбор. Старахме се и контролирахме играта. Пропуснахме доста голови положения. През второто полувреме играхме още по-добре. Вкарахме два гола, напълно реални и заслужени. Просто превъзхождахме Ботев през цялата среща. Все пак успехът не дойде лесно, извоювахме си го. Съдията не е повлиял резултата по никакъв начин. Дори мога да кажа, че на нас не и е дал две дузпи", заяви Спасов на пресконференцията след срещата.
"Ботев е потенциален наш съперник в турнира за Купата на България. Не мисля, че са скрили нещо в мача ни. Познаваме се добре", обясни Спасов.
По думите на треньора Черно море ще играе мач за мач и ще търси победите във всяка една среща до края на сезона, без значение на кое място е съперникът му.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).