Вили Вуцов: "Черно море“ е най-разгадаемият отбор в България

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:09 / 15.03.2013
1453
Наставникът на "Славия" Велислав Вуцов очаква спокойно утрешния двубой с "Черно море" на "Овча купел". За "Народно дело" той първо уточни, че мачът не е по-особен за него, както смятат много футболни хора във Варна.

"Когато водя отбор срещу "Черно море", неизменно тръгват приказки, че съм двойно по-надъхан и амбициран, че съм искал да си отмъщавам и т.н. Един път завинаги трябва да стане ясно, че аз към "Черно море" нямам лоши чувства, нито имам нещо да му връщам, още по-малко пък да се доказвам пред някого на "Тича". В този клуб изкарах добри две години и съм запазил само хубави спомени. В събота искам единствено моят тим да бие, защото нямахме 10 мача победа в "А" група, а сега получаваме възможност да тръгнем със 7 точки в първите три пролетни кръга", заяви Вуцов. Последният призна, че знае всичко за "моряците": "Гледах им три контроли в Анталия, както и първите им два мача в елита. И да не ги бях гледал обаче, пак нямаше да имам проблем с разузнаването, тъй като "Черно море" е най-разгадаемият отбор в България. Основните им изпълнители от дълго време играят заедно и няма с какво да ме изненадат. Важното е как ще подходим ние", допълни Вили.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).