Спонсор показа жълт картон в Черно море-Порт Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:38 / 20.03.2013
1083
Президентът на баскетболния "Черно море-Порт Варна" Данаил Папазов е провел сериозен разговор с отбора преди два дни. В него той е обърнал внимание на слабите резултати и игра и е поставил ултиматум на състезателите да се стегнат до края на сезона. В противен случай ще бъдат освободени и на техни места ще бъдат привлечени други за следващия шампионат.

"Моряците" са седми във временното класиране на Националната лига с 8 победи от 20 мача, като до края на сезона имат трудна програма. Със същия актив е и шестият "Берое", а надеждите са свързани именно с изпреварването на старозагорци. "Г-н Папазов се срещна с играчите и им показа жълт картон, който може да стане червен. Или трябва да променят представянето си, или се разделяме с тях. Трябва да влязат в час до края на сезона. Който не го направи - ще си ходи", обясни пред "Народно дело" вицепрезидентът на варненци Симеон Варчев.

Днес "моряците" имат шанс да покажат, че са си взели поука от разговора със спонсора на клуба. Те гостуват на "Балкан" в мач от 21-ия кръг на Националната лига. Тимът на Спас Натов отново ще бъде без плеймейкъра си Асен Великов, който е контузен и е аут до края на седмицата. За Ботевград пътува Лари Хол, който остава в "Черно море-Порт Варна", докато си намери отбор в чужбина. Световният букмейкър Sportingbet.com смята "Балкан" за фаворит в двубоя.

Стана ясно, че поради заетостта на зала "Конгресна" мачът с "ЛУКойл Академик" в събота ще се играе в зала "Христо Борисов".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).