Отбор на Варна шампион на България по хокей

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:07 / 23.03.2013
2055
Днес, на ледената пързалка в квартал "Младост", приключи Държавното първенство по Хокей на лед за деца до 12 г. възраст. Отборът на град Варна "Морските Дракони", водени от треньора Александър Паскалев, се представи фантастично, като постигна изключително трудна победа срещу коравия отбор на ЦСКА с резултат 10:9. С тази победа отборът печели първото място в държавното първенство по хокей.

Ивелин Ангелов от отбора на Варна, отбеляза най-много голове, като записа общо 8попадения, Савислав Савов и Муса Абди поразиха по един път вратата на противниковия отбор.Вратарят на Морските Дракони, Венцислав Николов прояви изключително мъжество, като отрази канонада от тежките удари на нападателите на ЦСКА, независимо, че се наложи да доиграе мача с контузия на крака.

С тези победа отборът доказа, че колкото и невероятно да звучи, във Варна може се развива зимен спорт и независимо от трудностите при организацията и финансирането и с огромния професионализъм на треньора Александър Паскалев, да постигне историческото класиранебез нито една загуба в шампионата.

За цялото първенство, индивидуални награди от отбора на Морски Дракони получиха:

1. Савислав Савов № 31 - Най-добър нападател на шампионата;
2. Ивелин Ангелов №8 - Голмайстор на шампионата (за втора поредна година)



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).