Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Ирина продължава да се готви, сърфист наказан за канабис
Автор: Екип Varna24.bg 20:06 / 13.04.2008Коментари (0)456
©
Управителният съвет на Българската федерация по ветроходство се събра на редовно заседание на 12 април 2008 г. в "Свети Влас". Членовете на УС приеха за разглеждане финансовия отчет на проектоолимпийката в клас "RS:X" Ирина Константинова-Бонтемп. "Държа да подчертая два факта - състезателните й права не са спирани. Тя бе извадена от състава на националния отбор до 12 април заради неявяване пред УС. По тази причина тя стартира на регата "Принцеса София" от името на клуба си Лазур. Финансовият отчет ще бъде разгледан. По-важното е че Ирина Константинова разбра, че средствата, които ДАМС отпуска за подготовка, минават през БФВ. Една част от тях  са за нейната заплата, която е изплатена. Останалите пари ги разпределя БФВ", уточни президентът на централата Станислав Касъров.
УС прие предложението на Дисциплинарната комисия за лишаване от състезателни права за една година на сърфиста Веселин Нанев. Както е известно, в края на 2007 г. в пробата му бяха открити следи от канабис. След като и втората проба потвърди наличието на забраненото средство, бе започната процедура по определяне на наказанието му. "Няма да позволя навлизането на такива състезатели в нашия спорт. Ще продължим да правим такива изследвания”, категоричен бе президента на БФВ. Веселин Нанев бе спрян от участие в СП в Нова Зеландия, където по ирония на съдбата, жребият отреди български състезател да даде проба още в първия ден на шампионата.
БФВ ще закупи новата олимпийска дъска "Нийл Прайд", с която ще се кара на регатата в Киндао през август. В определеният от ISAF срок - 1 юни 2008 г., ще бъде подадена зявка за "уайлд кард" за Олимпийските игри. Почти сигурно е, че тя ще бъде за клас "Фин", където ни представя Михаил Копанов.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съюз
Пет българки ще стартират от основната схема на международен тенис турнир във Варна
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: