Георги Глушков подкрепи Михаил Михов за президент

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:51 / 14.04.2008
854


Най-успелият български баскетболист за всички времена - игралият в НБА Георги Глушков подкрепи кандидатурата на Михаил Михов за президент на Българската федерация по баскетбол. Първият източноевропеец в Лигата на извънземните се изказа положително за бизнесмена, подкрепа за когото вече дадоха някои от водещите клубове на България - Лукойл Академик, Лукойл Нефтохимик, Черно море-Еврохолд, Ямбол и други.
"Михаил Михов е млад и амбициозен човек, човек от бизнеса. Би могъл да помогне много. Има и много опит в баскетбола - успехите на Черно море в най-новата му история са свързани и с него. Това му дава и моралното право да кандидатства за поста. За мен това, което се случва с Михов, е една нормална еволюция. Дано тя да се потвърди и от избора. А това е човек, който се е доказал, както иска президентът Тонев, на поне две места", каза Глушков от Италия. 210-сантиметровото бивше крило на Финикс Сънс е на Апенините, където живее и работи в Пепси Казерта. Клубът се бори за промоция в Серия А1.

Източник: Мая Димитрова


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).