Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Мариян Христов: Гонзо няма да спре Левски
Автор: Екип Varna24.bg 10:33 / 29.03.2013Коментари (0)1333
© Bulphoto
Бившият футболист на Левски и националния отбор Мариян Христов бе категоричен, че отборът няма да има проблеми да вземе трите точки при гостуването си на Черно море в събота.

"Няма от какво да се плашим. Черно море е корав и опасен съперник. Наистина във Варна винаги се играе трудно, тъй като и теренът не е в много добро състояние. Но смятам, че няма да имаме проблеми и ще бием с 3:0. Просто Левски е прекалено голям залък и не е за всеки. С една-две класи сме над Черно море и всичко друго освен победа би било провал. Мисля, че дори наличието на Георги Иванов-Гонзо на треньорската скамейка на моряците няма да промени кой знае колко нещата. Той вече не играе, така че няма как да ги спре с наличните футболисти. Факт е, че Гонзо бе дълго време в Левски и познава отлично обстановката. Но вече нещата са малко по-различни, тъй като Илиан Илиев е треньор. Знам, че му се иска да се докаже точно пред синия клуб, но не разполага с нужните играчи, за да го направи", заяви Христов пред "Тема Спорт".

"Затова победата изглежда лесна. Не очаквам някакъв суперфутбол. Мачът ще е предимно борба. И да паднем, и да бием, пак ще станем шампиони. Причината е, че Лудогорец вече не е същият отбор. По-предвидими са и ще успеем да скъсим аванса им. Не си мислете, че вярвам във футболистите, просто вярвам в Левски", каза Мариян Христов.

Той коментира и отстраняването на Станислав Ангелов. "Не знам какво се опитаха да променят след оставката на Илиан. Но само ако го бяха сменили, можеше да има ефект. Никога не съм бил привърженик на крайните мерки - стряскането и отстраняването на футболисти. Винаги съм казвал, че ако на играчите им влияят такива неща, то няма какво да правят в Левски. Било то слаби резултати или глоби, те трябва да имат силна психика. За мен не е най-правилното решение да си вадиш футболист от отбора. Има други начини. След като не си доволен от държанието му, може да го оставиш извън групата или резерва. Ще пуснеш друг, нали затова имаш група от 25 човека. Но това са си техните методи".


Още по темата: общо новини по темата: 37
30.04.2013
02.04.2013
01.04.2013
01.04.2013
01.04.2013
01.04.2013
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Млади футболни таланти идват във Варна за международен турнир
Букмейкърите имат категоричтен фаворит на Сити - Интер
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: