Радо Станев се възстановява успешно

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:43 / 15.04.2008
627

     

Контузията на вратаря на Спартак Радостин Станев отшумява.
"Има подобрение в състоянието му и голям шанс той да застане на вратата в предстоящия двубой срещу тима на Локомотив (Сф)", информира старши треньорът на варненци Радослав Здравков след първата за деня тренировка. Полузащитникът Кунчо Кунчев се оплаква от травма в коляното. Халфът Велимир Иванович и защитникът Мартин Димов са с болки в адукторите. Контузеният Иво Михайлов вече е на линия и се включи на 100 % в тренировката. И днес заниманието пропусна централният защитник Федерико Вилар. Той е в София за преглед при проф. Тони Георгиев.
Всички останали футболисти се готвиха активно за мача срещу столичния Локомотив. За днес, от 17 часа, наставникът на "соколите" бе предвидил още една тренировка. В сряда футболистите ще тренират един път от 10 часа. Редовната седмична пресконференция ще се проведе в петък (18 април) от 12 часа.

Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).