Капитанът на Спартак пое вината за головете на Банско

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:08 / 02.04.2013
1376
Капитанът на "Спартак 1918" Боян Илиев пое вината за двата гола на "Банско", с които гостите биха с 2:0 във Варна. "Аз съм виновен за тези две попадения, тъй като подцених ситуациите. Жалко че след това изпуснахме да се върнем в мача, тъй като не можахме да вкараме гол, въпреки много ситуации", заяви за "Народно дело" Боян.

Той обаче съжалява, че съотборниците му за пореден път не получили подкрепа на трибуните. "Тягостно е да се играе при такава обстановка, която сковава и напряга момчетата. Знам, че зарадвахме половината хора на трибуните с нашата загуба. Не можем да им забраним да идват, защото стадионът е обществено място, но след като видях ехидните им физиономии и желанието им да се провалим, смятам, че е по-добре да играем домакинствата си в Албена", допълни Боцето.

Наставникът Иван Найденов прие тежко загубата заради многото им пропуски. "Толкова много положения, колкото имахме, не сме създавали общо през целия сезон. Когато обаче не вкараш, няма как да биеш. Два пъти слязоха до нашата врата и ни вкараха два гола. Приемам го, но не приемам, че след това разполагахме с много време да се върнем в мача и създадохме много положения, а не вкарахме голове", заяви Найденов. Последният бе доволен от дебюта на Кръстовчев: "Взехме го да създава ситуации и видяхте, че имахме такива. Тепърва ще ни е полезен."

Найденов допълни, че няма отбор в "Б" група, който да ги плаши и призна, че ще отидат в неделя в Бургас, за да се надиграват с лидера "Нефтохимик 1986".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 7
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).