Мажат маргарин Калиакра върху хляб Добруджа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:44 / 16.04.2008
1028

Маргарин Калиакра върху хляб Добруджа ще маже Росен Марков. Това разкри самият той преди днешния мач на "Черно море" с "Калиакра" в Каварна. Ексцентрикът ще маже филии на стадиона в крайморския град, където ще се изиграе 1/2-финалния двубой от турнира за Купата на България.
"Ще подхраня феновете на моряците с маргарин Калиакра върху хляб Добруджа. Освен това ще подаря на футболистите на двата отбора рози за спортсменски дух и дано победи Черно море. Отделно опитвам да организирам ветрохода Калиакра за плаване, това ще бъде нещо като утеха за отбора на Калиакра и награда за победителите. Акцията ми е "Размажете Калиакра". Морето е бурно и дълбоко. Не е  до коленете", коментира Марков. Освен това лидерът на Партията на българските мъже разкри и че замисля да подари на кмета на Каварна Цонко Цонев моряшки рок концерт.

Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).