Зрее нов бунт в Спартак

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:47 / 05.04.2013
1507
Назрява трети бунт на футболистите на "Спартак 1918" през последните три месеца, научи "Народно дело". Причината е до болка ясна - пълна неяснота около бъдещето на клуба. Футболистите са в невидение какво ще правят, след като първенството завърши, защото никой от ръководството не е влизал в съблекалнята при тях. Нито пък е преговаряно с тези, на които договорите изтичат след края на сезона.

Любопитно е обаче, че към днешна дата на практика в клуба няма шефове. Собственикът спря да дава пари от началото на годината, Янко Станев заяви официално, че повече не се занимава с отбора, Живко Великов обяви оттеглянето си изобщо от футбола, а зам.-председателят на УС Станислав Антонов хвърли оставка.

Треньорът Иван Найденов засега запазва дипломатичност, но не се знае докога ще издържат нервите му. Когато вчера Найденов бе запитан от "Народно дело" ще има ли лагер преди неделното гостуване в Бургас, той бе лаконичен: "Какъв лагер, след като няма яснота около най-важните въпроси за решаване в клуба."

Най-вероятно отборът ще тръгне за Бургас в неделя на обяд.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 7
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).