Михаил Михов бе избран за шеф на баскетфедерацията ни

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:40 / 17.04.2008
639

Преди гласуването шефовете на "ЛУКойл" и "Черно море" Валентин Златев и Симеон Варчев подкрепиха варненеца

Михаил Михов бе избран за президент на българската федерация по баскетбол, след като 71 от всичките 135 делегати дадоха своя глас за него по време на днешното общо събрание на централата.
Неговият основен съперник Владимир Боянов получи 59 от гласовете, но това не бе достатъчно да оглави българския баскетбол. Пет бюлетини бяха обявени за невалидни. Преди гласуването подкрепата си за Михов изразиха шефовете на "ЛУКойл Академик" Валентин Златев и "Черно море Еврохолд" Симеон Варчев, които говориха пред делегатите. Бившият президент на федерацията Атанас Тонев, който реши да не се кандидатира за следващ мандат, получи специален плакет от ДАМС.
Атанас Тонев, който в продължение на 11 г. ръководи БФ Баскетбол, откри общото отчетно-изборно събрание на федерацията и обяви, че няма възможност да е активен за централата. "Преди години встъпих в длъжност като шеф на Националната компания по железопътна инфраструктура. Освен това имам частен бизнес и в момента съм прекалено ангажиран, обясни Тонев в изказването си.
Преди началото на събранието пък спортният директор на ОСК "ЛУКойл" Сашо Везенков и помощник-треньорът в националния мъжки тим по баскетбол Константин Папазов-Тити си стиснаха ръцете, с koето подказаха, че няма конфликт между тях. Както е известно, Тити стана помощник-треньор в националния тим по изричната молба на старши треньора Пини Гершон.

Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).