Георги Илиев: Лош късмет, съдии и грешки ни провалят

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:01 / 08.04.2013
1249
Капитанът на Черно море Георги Илиев подчерта, че причините за слабата форма на отбора са комплексни. 

"Играхме добре, но допуснахме грешки. Второто полувреме тръгнахме по-силно, вкарахме гол, но пак стрешихме, стана 3:1 и всичко приключи. Гледаме напред, има още мачове. Доста са причините да не можем да бием. Къде заради късмет, къде заради съдийски грешки, къде заради наши грешки, но класирането си е реално. При нас всеки мач е тежък. Надявам се занапред да имаме и леки мачове", сподели халфът на "моряците".

Колегата му Само Александров каза, че тимът от Варна трябва колкото се може по-бързо да забрави този мач и здраво да работи върху грешките в защита, които "напоследък" допуска. "Допуснахме много грешки, като едната тръгна от мен. Трябва да работим още в защитен план. Сега е нужно да забравим този мач и да мислим за "Монтана". "Ботев" не ни надиграха, просто направихме индивидуални грешки. Още си спомням гафа със съдията Стефан Спасов, но той е в миналото. Вече му се извиних и тази грешка няма да се повтори", каза той.



Източник: "Народно дело"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).