Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Победителят в Аматьорската лига по мини футбол с трета поредна златна титла
Автор: Екип Varna24.bg 15:35 / 08.04.2013Коментари (0)960
©
През изминалия уикенд бе сложен края на Аматьорската лига по мини футбол на Trinity Park във Варна. В продължение на шест месеца, десет отбора се бориха за спечелване на титлата в престижния турнир, като победител стана отборът на Фулмакс.

Отличието в състезанието, за поред път се оказа в ръцете на момчетата от тима на Фулмакс. След победата им на регионално ниво в първенството на Каменица, спечелването на първото място, след участието им във II-рия Благотворителния турнир по футбол на малки врати за дострояване на църковен храм "Св. Прокопий Варненски", Варна, футболистите от Фулмакс изглеждат по-силни от всякога. " Тайната на успеха е в редовните тренировки, състезателният дух, спортната злоба, желанието за победа и не на последно място, излизанията на по питие с отбора, които допълнително ни сплотяват", споделят момчетата. Явно рецептата е правилна , тъй като не спира да дава положителни резултати. 

Златният състав на Фулмакс включва: вратари - Станимир Христов - Змията и Илия Илиев; защитници - Николай Иванов, Димитър Николов, Йови Иванов и Атанас Георгиев , полузащитници - Стоян Жеков, Юзджан Хасанов - Юджи, Васко Иванов, Веселин Христов и Робин Стефанов, нападатели - Димитър Вълев, Николай Николов, Радостин Неделчев и Върбан Николов.

Последният мач на тима бе срещу отборът на Балерините, които достойно се пребориха за второто място. Двубоят беше изключително интересен и динамичен, с отбелязани по 5 гола във всяка врата. След края на мача, организаторът на турнира Бисер Маринчев награди класиралите се отбори на първите четири места, като на трето и четвърто място бяха съответно Адзури и Елта 90.

Новите изяви на отбора на Фулмакс предстоят. Преди три седмици стартира футболния шампионат на АМФЛ - Варна, като до този момент момчетата от тима имат само една загуба. Пожелаваме им успех по пътя към спечелването на четвъртата поредна титла!








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Млади футболни таланти идват във Варна за международен турнир
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: