Ради Здравков: Локо са фаворит, но ние играем за победа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:50 / 18.04.2008
605
Наставникът на Спартак (Варна) Ради Здравков заяви, че Локомотив (София) е фаворит в предстоящия мач между двата отбора от 25-ия кръг на "А" група в неделя, но неговите футболисти ще играят за победа. "Няма да се предаваме. Ясна ми е целта на Локомотив. Столичани искат да са в тройката, но ние няма да се дадем толкова лесно. Ще изисквам от играчите ми да са максимално концентрирани за този двубой и да се възползват от всяко положение. Надявам се да покажем играта от мачовете с ЦСКА и Литекс", каза специалистът.
Той добави, че няма да проявява сантименталност за това, че е юноша на Локомотив. Здравков е бил съшо и два пъти старши треньор на "железничарите". "Това е било преди дълги години. Сега мисля единствено за Спартак. Друго не ме интересува", заяви Здравков.
Наставникът разкри, че двама от основните играчи на "соколите" няма да бъдат на разположение на отбора. "За голямо съжаление във всеки двубой имаме по няколко контузени футболисти. Този път от групата отпадат Кунчо Кунчев и Радо Станев. Това не е приятно, като се има впредвид важноста на срещата. Все пак в групата попадна Иво Михайлов. Той все още не е напълно възстановен, но ще пътува с отбора. В момента Михайлов се ограничава в някои движения защото чувства болки. Надявам се до неделя всичко с него да е наред и да мога да го използвам", каза Здравков.
Специалистът разкри, че не вярва в момента Локомотив да е в криза. "Дори и да има някаква криза, не вярвам тя да се отрази на отбора. Играчите на Локомотив са доста опитни и гонят своите цели. Пък и имат ново ръководство, което трябва да покаже, че е достойно", заяви Здравко.
"Соколите" утре най-вероятно ще проведат едно занимание на стадиона на Славия.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).