Вдигат зала за хандбал във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:56 / 18.04.2008
769
Зала за хандбал ще бъде построена в близко време. Това съобщи пред медиите спонсорът на Локомотив-Металекс Билд Александър Евтимов. "В ход е проектирането и изграждането на зала, за което сме благодарни на кмета г-н Кирил Йорданов. Вярваме му, тъй като доказа, че помага реално на спорта във Варна и  каквото е обещал, го е направил. Виждате, че се изградиха басейни, велоалеи и игрища за масов спорт", коментира Евтимов.

Разбра се още, че лекари са объркали диагнозата на Боби Кобаков. Както е известно, той бе приет с леко комоцио от мача в Шумен в спешен център. Казали му също, че е с натъртено рамо. 5 дни по-късно обаче д-р Златарски прегледал хандбалиста и установил, че има спукана ключица и разместена раменна става. Рамото е обездвижено и на Кобаков е преписана почивка до 28 април.

Утре от 16 ч. жените на Локомотив-Металекс Билд приемат Бъки, а от 18 ч. мъжете на Локо излизат срещу Осъм. Двата мача са в зала "Владислав". Същите отбори ще се срещнат и в полуфиналните плейофи през май. "Двубоят с Бъки е без значение и ще ни позволи да използваме повече състезателки и отработим някои тактически варианти", коментира Здравко Петров. Наставникът на мъжете Богомил Стоянов пък похвали колективно мислене в защита и атака на подопечните си и подобрената отборна тактика. Намиращият се в топформа Пенчо Рачев гарантира, че на финала ще бият СКХ ДЮ с 3:0. "Това, че изгубихме два пъти от шуменци, ще ни е като обеца на ухото. Три срещи на финала ще ни стигнат за поредната титла", лаконичен е Рачев. Според наредбата на федерацията шуменци нямат право да домакинстват на Локо във финалния плейоф в своята зала, защото не отговаря на изискванията.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).