Зрелище в италианското преследване на Картинг писта „Варна"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:36 / 20.04.2008
427
На 19.04. за трети пореден път Картинг писта „Варна" организира вече познатото зрелище за почитателите на автомобилния спорт, сцена, която да задоволи и най-критичните им желания. Така както всички очакваха, освен познатите вече фаворити, присъстваха участници, които възбуждаха сериозен интерес, което допълнително зареди атмосферата. Миризмата на каучук, бензин и адреналин се долавяше доста преди първия старт.  Желанието на многобройната публика всичко това да се случи по-скоро,  изостри  „спортната злоба" допълнително.

За пореден път неясно защо подцененото руско присъствие беше оправдано с адекватно пилотиране конкурентно на „големия"  клас.  Зрелищното и заслужаващо аплодисменти  Рено „Клио", контролирано в лицето на Атанас Николов на пръв поглед подведе, но застана на челното място.

Тогава когато всички си помислиха, че ще си отдъхнат, на старта застана картинг с различни параметри /Rotax/ , допускащ  до себе си доказани пилоти.

За никой не остана изненада спречкването в горния клас. Присъствието на предходния победител не смути нито един от претендентите. Спора машина и пилот, изненада за едни, задоволство за други, показа че технологиите все още отстъпват на постоянството. Пламен Атанасов със своя неизменен Голф „наказа" съперника си на финала с рекордното време от 03:06.98. По този начин за втори пореден път той извоюва победа.

Благодарение на компетентното присъствие, с цел регулиране на движението и паркиране в района на Картинг пистата,   държавни органи в лицето на КАТ и охранителна фирма „Дага полис", спомогнаха за безаварийното протичане на мероприятието.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).