Мистерия около Инканго

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:43 / 12.04.2013
1766
Мистерия цари около Брус Инканго, който влезе в 36-ата мин при успеха над "Монтана" с 2:1 на мястото на контузения Манолов, но в 71-вата бе сменен от Тодор Колев. Според Емануил Луканов причината е, че Брус не знаел езика и не разбирал указанията на Гонзо, което му пречи да е полезен на този етап. Това обаче не се връзва с логиката, тъй като Гонзо игра един сезон в "Рен" и е нормално да знае френски език. Излиза, че или Гонзо го е забравил, или Брус не изпълнява това, което наставникът изисква от него.

Инканго разкри, че се чувства най-добре на върха на атаката и призна, че наистина има проблем с езиковата бариера, но ще се справи с него. "Дойдох в "Черно море" в доста труден момент и се радвам, че взехме три точки в мача с "Монтана". Надявам се да сторим същото и в Бургас или поне да не загубим. Ситуацията при нас е доста тежка, но тя ще се промени ще се промени, след като спечелим точки и в следващите си мачове и нещата ще се успокоят. Най-добре се чувствам на върха на атаката, а не по левия или десния фланг. Има проблем с комуникацията между мен и треньора, но това ще го преодолеем. Ще опитам да спечеля сърцата на феновете на "Черно море" и вярвам, че ще го направя", каза конгоанецът.

Източник: "Народно дело"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).