Ветераните на Черно море първи на турнир

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:55 / 15.04.2013
471
Ветераните на "Черно море" спечелиха за втори път поред 11-ото издание на традиционния турнир по футбол на малки врати в зала "Конгресна" на двореца. На финала те надиграха градския съперник "Спартак" с 3:1 след хеттрик на Пламен Тимнев. Последният изведе своите напред, а Живко Бояджиев изравни. Последва красив гол от воле на Тимнев след асистенция на вратаря Неделчо Добрев-Бирата, а в последните секунди Пламен оформи крайния резултат. 

В състава на победителите силни изяви имаха също Милен Петков, Станислав Стоянов, Миша Милошевич и Пламен Панайотов, а сред спартаклии блестяха Атанас Атанасов, Стефан Дончев, Димитър Трендафилов и Георги Иванов-Геша, който обаче напусна контузен със скъсан мускул на единия крак. Трети се класира "Обелиск" (Костинещи, Румъния), който срази с 5:1 "Люлебургаз" в малкия финал. В първите мачове "Черно море" отнесе "Обелиск" със 7:1, а "Спартак" срази турския тим с 9:2. Голмайстор на проявата стана Пламен Тимнев, за най-добър вратар бе избран Неделчо Добрев, най-добър нападател - Димитър Трендафилов, а приза за най-добър защитник заслужи румънец. "Люлебургаз" бе отличен с купата за феърплей.

В IV турнир по волейбол в памет на Илия Капитанов пък триумфираха мъжете на Варна и дамите от Констанца. Първите биха "Люлебургаз", а румънките прекършиха варненки, сред които на ниво се представиха Иванка Кабакчиева, Боряна Шишкова и Галина Велчева.

Награждаването се проведе на тържествена вечеря в ресторант "Варна" в общината, където българите и техните гости показаха завидни умения и в хората, ръчениците и модерните танци.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).