От щаба на Черно море обмислят жалба срещу съдиите в Бургас

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:54 / 15.04.2013
849
"Черноморец" и "Черно море" завършиха наравно 3:3 в мач от 22-рия кръг на А група. Пред около 600 зрители на стадион "Лазур" двата отбора изиграха страхотен мач, с куп обрати и цели 6 гола, а в крайна сметка морското дерби може би закономерно остана без победител.

Възмутени от арбитъра Николай Йорданов и помощниците му "моряците" обаче декларираха след мача, че си запазват правото за жалба от съдийско естество. Това ще стане, когато щабът на тима се запознае с пълния видеозапис на реферските безобразия.

"Вече 3-ти мач повеждаме, но не можем да задържим предимството и 5 минути - коментира пом.-треньорът на "Черно море" Емануел Луканов. - С "Монтана" стана така", с "Левски"... Една точка не ни решава проблемите. С "Берое" играем следващия мач, в Стара Загора 3 т. ще ни успокоят. Но по-добре 1 т. в Бургас, отколкото загуба. Затова и резултатът за нас е позитивен."

Емануел Луканов аргументира евентуална жалба срещу съдиите така: "Претенциите ни са за 2-ия и 3-ия гол. Според мен бяха от засади. Или поне от наша гледна точка. Претенциите ни са към асистент-арбитъра. И подобно нещо срещу нашия клуб става в пореден мач!"

В понеделник и вторник "моряците" ще почиват. От сряда стартира подготовката за мача с "Берое" в Стара Загора.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).