Живко Великов: С 9 точки оставаме на 1000%

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:02 / 21.04.2008
620
Изпълнителният директор на Спартак (Варна) Живко Великов пресметна, че с 9 точки в оставащите 5 мача тимът ще си гарантира оставането в "А" група. В момента "соколите" са на спасителната 13-а позиция с 20 точки. В зоманата на изпадащите са Марек с 18, Беласица с 16 и Видима-Раковски с 14 точки. В оставащите 5 срещи варненци приемат Славия, Локомотив (Пловдив) и Марек, а гостуват на Берое и съгражданите си от Черно море.
"С 9 точки точки на 1000 процента оставаме. Дори може да стане така, че и 6 да са ни достатъчни. Ако накрая сме с равни точки с Беласица, която сега е на 4 зад нас, ние имаме предимство в преките двубои. Също така оттук нататък и петте ни съперника са преодолими. В петък излизаме в мача на истината, мача на оцеляването срещу Славия. Излизаме в битка и това е. Другите отбори да правят каквото искат в мачовете си. Не ни интересуват. Гледаме себе си", коментира за "Позвънете Новини" Великов.
Изпълнителният шеф на варненци изрази възмущението си и от отсъжданията на рефера Георги Йорданов по време на загубата на Спартак от Локо (Сф) с 0:1. "Не ни позволи да играем. Ние бяхме слаби, но той допълнително изнерви обстановката. Всичките ни мачове в "Надежда" са така. Този съдия или е страхливец, или е взел пари. За цял мач има два фаула в наша полза, от които единия е в последните минути. Тогава дори позволи стената да стои на 5-6 метра от топката, въпреки подканите от наша страна. В последната минута ни даде тъч вместо корнер. Отделно пускаше лекарите да прекосяват целия терен за играч, който е извън игрището от другата страна на скамейките", заяви Великов.

Източник: Александър Дечев, в-к Позвънете Новини


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).