Раздадоха студентските оскари по холивудски

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:52 / 21.04.2008
447

На тържествена церемония в холивудски стил бе награждаването на медалистите в ІХ издание на варненската универсиада. Стилният купон, който продължи до сутринта, се вихри в дискотека 4as Pik. Култовото заведение побра трудно представителите на студентската общност и гостите, които аплодираха най-добрите спортисти в двуседмичната надпревара.

Тази година универсиадата счупи абсолютния рекорд по участие – в 10-те вида спорт се включиха 733 студенти. Купата на краен комплексен победител прегърна отборът на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър”. В класирането след шампионите се подредиха Икономическият университет, Техническият университет, Медицината и Морското училище.

Раздадени бяха оригинални купи и медали, а церемонията по награждаване уважиха Калинка Попстефанова – директор на общинската дирекция „Младежки дейности и спорт”, регионалният представител на ДАМС Димо Момиров, плувната легенда Валентин Милков, изявени спортисти и треньори. Двигател на универсиадата за поредна година бяха специалистите в отдел „Спорт” в общината Деси Календжиева и Боян Атанасов.

За емоционалния градус на шоуто се погрижиха водещият Румен Генов и DJ Теди Джорджо, а в развлекателната програма се включиха състезатели по спортни танци и балет.

Отдел „Спорт”, община Варна

www.varnanamladite.com



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).